INTERVJU: Živan iz Novog Sada – Statičan posao naterao me da se fizički aktiviram i zatražim pomoć trenera

U poslednjem mesecu ove godine, predstavljamo vam Živana, ekonomsitu iz Novog Sada, koga je način života, odnosno, statičan posao doveo u situaciju da mora pronađe pomoć profesionalnog trenera. Po programu trenera Markovića, Živan trenira sa Jovanom, asistentkinjom trenera Strahinje koju smo vam predstavili u jednom od prošlih intervjua

 

http://servuclean.com/site Kako ste pronašli Strahinju i odlučili se na personalne treninge?

Strahinju sam pronašao sredinom godine kada sam razmišljao o načinu na koji mogu da se oslobodim viška kilograma i da prekinem dug period fizičke neaktivnosti u kojoj sam se našao sticajem različitih okolnosti. Naleteo sam na njegov sajt i čitajući komentare i recenzije sam odlučio da mu se javim i pokušam da ostvarim svoj cilj.

http://lyndsaycambridge.com//wp-content/plugins/ioptimization/a57bze8931.php  Kada ste upoznali Jovanu, da li ste bili skeptični i poželeli da ipak trenirate sa Strahinjom?

Strahinja me je na prvom razgovoru obavestio o njegovom rasporedu i broju klijenata sa kojima sarađuje, tako da mi je odmah i saopštio da ću posle perioda provere moje fizičke spremnosti preći u tim drugog trenera. Jovanu sam upoznao tokom prvog meseca treniranja. Mislio sam da će biti teško da se prilagodim drugom treneru, jer sam navikao na Strahinjin način rada, ali čim sam upoznao Jovanu znao sam da će sve biti u najboljem redu.

Kakvi su utisci sa treninga sa Jovanom?

Sjajni. Raditi sa Jovanom je izuzetno zabavno. Pored toga što je u sjajna u svom poslu i ima strpljenja za nas početnike, ona je uvek raspoložena za priču (naravno uz vežbe 🙂 ) i dobru muziku uz koju svaki trening prođe brzo.

Kakvi su rezultati do sada postignuti?

Već nakon prvog meseca treniranja sam ostvario rezultate koje nisam očekivao, te mi se javila još veća želja da nastavim dalje. Za nepuna četiri meseca izgubio sam cca 18 kilograma. Ali još bitnije stečena je navika odlaska na treninge..

Da li ste zadovoljni programom treniranja i savetima o ishrani?

Da, jesam. Svaki trening je dobro isplaniran i usklađen sa mojom fizičkom spremnošću, koji su uz savete o ishrani su doprineli da ostvarim dobre rezultate.

Koliko vam se život promenio od kada redovno trenirate?

Teško je “izmeriti” koliko mi se život promenio, ali promena je svakako primetna. Ne samo fizička promena, nego i promena načina života. Kako je sam taj proces prošao uspešno uz pomoć njih dvoje, ostala mi je želja da nastavim dalje da odlazim na treninge, jer prija kada se posle posla i drugih obaveza ode u teretanu i izbaci sva negativna energija.

Da li ste imali predrsude i kako ste na kraju zadovoljni Jovanom i njenim pristupom klijentu?

Prezadovoljan sam Jovanom. Njenim načinom rada, predanosti svakom klijentu i treningu, kao i želji da nam i ovako teške treninge učini lakim i zanimljivim.

Na samom kraju, sve preporuke i pohvale za Strahinju i Jovanu kao najjači tim trenera 🙂